Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2019 23:49
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Obávaný drogový baron El Chapo startuje vlastní značku oblečení. Ani vězení mu nebrání v novém byznysu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zločinecký Mexičan začíná nový byznys zpoza vězeňských mříží.

Tvoření nových módních kousků je dnes dostupné opravdu široké škále lidí. Nikdy nebylo snazší prorazit jako dnes, což však dává příležitost i skutečně bizarním módním případům. Ikonický mexický šéf drogového kartelu Sinaloa, El Chapo, je přesně jedním z nich. Aktuálně se sice nachází ve vězení, ale to mu nebrání začít vlastní linii oblečení.

El Chapo, vlastním jménem Joaquín Guzmán, za mřížemi neztrácí čas a ve spolupráci se svou rodinou už rozjel vlastní firmu El Chapo Guzman: GJL a nové módní kousky má vyprodukovat už toto léto. 

Obávaný drogový barón El Chapo štartuje vlastnú značku oblečenia. Ani väzenie mu nebráni v novom biznise
Obávaný drogový barón El Chapo štartuje vlastnú značku oblečenia. Ani väzenie mu nebráni v novom biznise Zdroj: Immigration and Customs Enforcement

Jeho manželka Coronel tvrdí, že na linii oblečení s El Chapem pracují již několik let a jde o jejich odvěký sen. El Chapo dostal tento nápad jako řešení pro situaci, kdy o své peníze přijde kvůli odhalení všech aktivit jeho kartelu a chtěl takto rozšířit svůj legitimní byznys.

Zatím vůbec není jasné, na jaký druh oblečení se bude značka obávaného drogového barona soustřeďovat, ale víme, že přijdou i s jeho podpisem v rámci loga a zřejmě nebudou levné. Ani koruna z projektu však nemá jít jemu, což může být jen zástěrka.

Domů
Sdílet
Diskuse