Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2019 13:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Elon Musk rozjíždí rapovou kariéru. Využívá autotune, loučí se s Harambem a popíjí gin

HUDBA
Uložit Uložené

Skladba spatřila světlo světa 30. března, takže by nemělo jít o aprílový žert.

Sice si uvědomujeme, jaký je dnes den, ale tato zpráva pochází ještě z víkendu, takže by nemělo jít o aprílový žert. Aktuálně nejznámější majitel technologické firmy Elon Musk se oficiálně stává raperem a už jsme se dočkali i jeho první skladby, kterou netradičně umístil na SoundCloud. Ten už má nejlepší časy za sebou, takže vyvstává otázka, zda za tím nebude něco víc.

Jeho debutový track dostává název RIP Harambe a Elon se v něm jednoduše loučí se známou gorilou. Podobně jako mnoho jiných začínajících současných raperů, i Elon maskuje nedostatky populárním autotune efektem, takže je jeho hlas víceméně k nerozeznání. Otázkou zůstává, zda má v plánu s hudbou pokračovat, nebo jde jen o výstřelek dokazující, že dnes už může rapovat kdokoliv.

Do komentářů nám nezapomeň napsat, jak se ti Muskova novinka zamlouvá, a my budeme zvědaví, co si pro nás připraví příště. Vše však nasvědčuje tomu, že na něj přichází druhá puberta.

Domů
Sdílet
Diskuse