Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2019 14:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack představuje obálku alba P's a Love 2. Se zbraní se vrací do doby dinosaurů

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Smackovo sólo P's a Love spatřilo světlo světa ještě v roce 2014 a už za pár týdnů se dočkáme pokračování.

V aktuálním roce se z českých interpretů o slovo přihlásí i Smack z Archetyp 51. Ten má za sebou úspěšný uplynulý rok, absolvoval mnoho koncertů, které završil obrovskou show na holešovickém Výstavišti a v závěru ještě stihl vydat krátké 160 EP. Teď už víme, že v nejbližších týdnech bychom se měli dočkat dalšího oficiálního sóla.

Jak jsi už asi zaslechl, jde o druhé pokračování ságy P's a Love, která začala v roce 2014. Do dnešního dne mnoho fanoušků považuje právě tento projekt za Smackovo nejlepší období, no a protože on sám se opět dostává do podobného životního období, rozhodl se přirozeně navázat právě na toto sólo.

Dnes jsme se dočkali zveřejnění oficiálního coveru, avšak pouze přední strany bez tracklistingu. Alespoň tak budeš mít dobrou představu, o co vlastně jde, neboť samotný autor se nechává slyšet, že „obsah desky odpovídá coveru“.

Jde o návrat do doby dinosaurů, Smack při tom drží zbraň a z budoucnosti si přinesl Supreme trenky. Symbolicky bychom si mohli tuto grafiku vysvětlit mnoha způsoby, ale v tomto případě raději necháme volnost tvé fantazii. A klidně nám napiš do komentářů, o čem podle tebe P's a Love 2 bude.

Anketa:
Líbí se ti obálka P's a Love 2?
Ano
Ne
Ano
74 %
292 Hlasů
Ne
26 %
102 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse