Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2018 18:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack: Na Instagramu jsem čuměl na hovna, teď každému odepíšu (Backstage)

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Tentokrát jsme se seriálem Refresher Backstage navštívili obrovský koncert Smacka v Praze. Jak dopadl večer s desítkami hostů na holešovickém Výstavišti?

S naším seriálem Refresher Backstage nemapujeme jen slovenské kluby a akce, ale i ty české. Koncept je v první řadě o tom, abychom fanouškům domácího rapu ukázali, jak vypadá pozadí zásadních událostí, protože do něj většinou přístup nemají. Tentokrát se přesouváme do Prahy, konkrétně na pražské Výstaviště.

Právě to před pár dny hostilo obrovský Smackův koncert, kam se vrátil poté, co 7krát v řadě vyprodal slavný klub Roxy. Kluci z A51 si nyní vyzkoušeli organizovat vystoupení pro několik tisíc lidí ve vlastní režii a jak to vlastně dopadlo už se dozvíš v našem videu.

V něm jsme kromě samotného Smack vyzpovídali například Ideu z Ty Nikdy, který podobné události cení natolik, že si koupil lístek. P Money z Británie nám prozradil například i to, kdo má velkou zásluhu na současné podobě grimu v Česku a ve světě.

Domů
Sdílet
Diskuse