Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 12:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vraha Nipsey Hussla čeká doživotí za mřížemi

HUDBA
Uložit Uložené

Spravedlnost Erica Holdera sice doběhla, nikdo nám však už nevrátí kvalitního rapera, který měl před sebou ještě velkou kariéru.

Už na začátku týdne obletěla hudební svět smutná zpráva o tom, že nás navždy opustil talentovaný a oblíbený Nipsey Hussle. S populárním raperem se loučily i ty největší hvězdy včetně Rihanny, Kendricka Lamara, Drakea nebo The Weeknda, ale na sociálních sítích se vyjádřili snad všichni reprezentanti staré i nové školy. A dokonce i interpreti mimo rap.

Postupně jsme se dočkali i informací o tom, že policii v Los Angeles se podařilo vypátrat indentitu vraha díky kamerovým záznamům. Po střelci jménem Eric Holder LAPD několik hodin pátrala, nakonec byl dopaden a uvězněn.

Doporučeno
Známe vraha Nipseyho Hussla, na rozlučce bylo zraněno dalších 19 lidí. Drake, Kendrick Lamar i The Weeknd vzdávají hold Známe vraha Nipseyho Hussla, na rozlučce bylo zraněno dalších 19 lidí. Drake, Kendrick Lamar i The Weeknd vzdávají hold 2. dubna 2019 12:19

Podle portálu Vice byl kromě vraždy obviněn i ze dvou dalších pokusů o vraždu a držení střelné zbraně. V případě oficiálního odsouzení čeká 29letého Erica doživotí za mřížemi. Za výšku trestu může i skutečnost, že se rozhodl nepřiznat a stále tvrdí, že je nevinný.

Vraha Nipsey Husslea čaká doživotie za mrežami
Vraha Nipsey Husslea čaká doživotie za mrežami Zdroj: Los Angeles Police Department
Domů
Sdílet
Diskuse