Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 21:57
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Beyoncé se upsala značce adidas, plánuje obří spolupráci

MÓDA ADIDAS
Uložit Uložené

Půjde o vlastní divizi, v rámci níž má hlavní slovo právě slavná zpěvačka.

Snad nejslavnější zpěvačka na světě Beyoncé oznámila spolupráci s adidas. V žádném případě však neočekávej miniaturní kolekci s několika kousky, Bey plánuje gigantickou značku. V rámci spolupráce oživí svou někdejší značku Ivy Park. V podstatě půjde o něco jako Yeezy nebo Y-3.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Značku Ivy Park v minulosti vedla s britským podnikatelem Philipem Greenem, který spoluvlastní oblíbené značky prodejců rychlé módy Topshop a Topman. Spolupráci rozvázala po obviněních ze sexuálního obtěžování a rasového zneužívání, kterého se měl Green dopouštět. Značky se vzdala a loni ji od něj odkoupila.

beyonce je u adidas
beyonce je u adidas Zdroj: Ivy Park

Na adresu společné divize s adidas dodává: „Je to moje životní spolupráce. adidas má obrovské úspěchy v posouvání kreativních hranic. Sdílíme stejnou filozofii, klademe kreativitu, růst a sociální odpovědnost do popředí podnikání.“

Společně s adidas budou pracovat na jedinečném, dobře řízeném programu zaměřeném na posílení a vytvoření půdy pro další generaci sportovců, umělců a návrhářů. Bude Ivy Park konkurencí Rihanniny značky Fenty, na které spolupracuje s Puma?

Domů
Sdílet
Diskuse