Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. dubna 2019 11:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor chystá videoklip a poslední dvě zastávky Marko Tour. Tento rok odmítl drtivou většinu koncertů

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pražský raper se nechal slyšet, že v aktuálním roce odmítl desítky koncertů. Brzy vydává nový klip a my víme, o jakou skladbu jde.

Ektor chystá videoklip a posledné dve zastávky Marko Tour. Tento rok odmietol drvivú väčšinu koncertov
Ektor chystá videoklip a posledné dve zastávky Marko Tour. Tento rok odmietol drvivú väčšinu koncertov

Ektor má za sebou skvělý vstup do roku 2019. Už stihl vydat další sólové album, vyprodat s ním pražské Fórum Karlín a aktuálně si ještě užívá živou prezentaci nových skladeb na krátkém turné. Sám se před pár dny na svém Instagramu nechal slyšet, že kluby mu ve skutečnosti nabízejí mnohem více bookingu, on se však rozhodl odmítat je a udělat tak ze svých shows mnohem větší vzácnost.

Nezapomněl dodat, že většina domácích raperů by z jeho odmítnutých koncertů dokázala naplánovat vystoupení na celý rok a s přihlédnutím k počtu klubů v našich dvou malých zemích se ani nedivíme.

I proto nyní chceme poukázat na poslední dvě zastávky Marko Tour, které se budou konat v Karlových Varech a Hradci Králové. Zazní v první řadě nové bangry, kterých má Ektor na novém projektu víc než dost, dočkáš se však i pár starších hitů.

Přinášíme ti také exkluzivní informaci o tom, že už za pár dní spatří světlo světa nový videoklip a sám Ektor nám prozradil, že půjde o track Musim běžet. Zatím dávej odběr na oficiální kanál a připrav se na nové věci.

Domů
Sdílet
Diskuse