Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2019 15:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jebat nácky, vzkazují Vladimir 518 a Zverina. Zastávají se Slováků s tmavou pletí a urážejí rasisty

HUDBA
Uložit Uložené

Zverina a 518 se připomínají videoklipem, ve kterém mluví o své pracovitosti a zároveň lenosti, ale i o tom, že nemají rádi nácky.

Zverina loni vydal další sólový projekt, přičemž minimálně na Spotify se nejúspěšnější skladbou stala Ještě jednou s Vladimirem 518. Ta je tradiční protisystémovou záležitostí, kde oba interpreti dávají jasně najevo, že se od běžné veřejnosti značně liší. Dávají posluchačům najevo i to, jakým způsobem přistupují k práci.

Člen PSH prozrazuje něco více o svém workoholismu a Zverina zase o lenosti. Oba však mají společný negativní názor na nacisty, kterým přímo v refrénu vzkazují, co si o nich myslí.

Zverky ještě část své sloky věnoval známé reklamě na vodku, ve které se v hlavní roli představila Natália s tmavou pletí. Posílá tak vzkaz rasistům, kteří mají podle slovenského rapera hlavy v zadku.

O hudební produkci se postaral Mike Trafik a videoklip po režisérské stránce ošéfoval Vít Hradil. Opět jde o netradiční a velmi dobře zpracovanou záležitost, za což si kluci zaslouží pochvalu.

Domů
Sdílet
Diskuse