Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. dubna 2019 22:02
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Alicia Vikander se stane Larou Croft v Tomb Raider 2. Film mění scenáristu a slibuje lepší příběh

Alicia Vikander se stane Larou Croft v Tomb Raider 2. Film mění scenáristu a slibuje lepší příběh
Zdroj: Warner Bros/MGM
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér a scenárista jednotky se zřejmě při dvojce neukáží.

Zcela oficiální to ještě není, ale Entertainment Weekly přineslo zprávu o tom, že Alicia Vikander si tak trochu překvapivě zopakuje roli Lary Croft v pokračování rebootu Tomb Raider. Proč překvapivě?

Nuže, jednotka byla rychle zapomenutelná jednohubka bez jakékoli hloubky či něčeho originálního nejen v žánru, ale i v sérii. A co je pro studia Warner Bros. a MGM důležitější, snímek zřejmě prodělal. S rozpočtem 90 milionů vydělal jen 274 milionů, přičemž z USA to činilo slaboučkých 58 milionů.

Z Číny pak necelých 80, přičemž to vychází tak, že v čistém si snímek v kinech vydělal něco mezi 100–110 miliony dolarů. To stačilo akorát tak na náklady na výrobu, vyplacení bonusů a podobně. Silně tedy pochybujeme, že prodeje fyzických nosičů, práv a merche vydělaly na desítky milionů dolarů drahou reklamní kampaň. Zdá se tedy, že studia hrdince věří a chtějí jí dát ještě jednu šanci.

Momentálně nevíme nic víc než to, že scénář tentokrát napíše Amy Jump (High Rise, Free Fire). Asi by bylo vhodné očekávat i změnu režiséra. Premiéry se dočkáme zřejmě v roce 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse