Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2019 13:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor slíbil, že v odvetě s Nurmagomedovem všem vytře zrak. Rus se mu vysmál, prý se má ozvat, až začne vyhrávat

SPORT
Uložit Uložené

Nekonečná slovní přestřelka pokračuje.

Pokud se neuskuteční odveta zápasu Conora McGregora a Khabiba Nurmagomedova, zřejmě zůstane smutných hromada fanoušků. Oba bojovníci sice oficiálně nepřiznali, že se bude odveta konat, ale neuběhne snad ani jeden den, kdy se Conor na Twitteru nepustí do svého ruského protivníka, aby mu ukázal, že je zkrátka lepší.

Hodně mluví, hodně vyhrožuje, ale v posledním příspěvku jen naznačil, že Khabiba v zápase velmi přecenil a ve skutečnosti není ani zdaleka tak dobrý zápasník, jak by se mohlo zdát.


McGregor reagoval na příspěvek, ve kterém někdo argumentoval, že Conor není ani zdaleka špatný bojovník, protože ve svých dvou předchozích zápasech prohrál se soupeři s kombinovaným skóre 75:0. Myslel tím Mayweathera a právě Khabiba. Na to Conor napsal, že děkuje, ale Nurmagomedov podle něj zdaleka není nejlepším zápasníkem na zemi v UFC. Když si prý lidé počkají, vše se ukáže v odvetě.

Ozvat se nezapomněl ani Nurmagomedov. Irovi vzkázal, že se spolu mohou o odvetě začít bavit, když McGregor vyhraje nějaké zápasy. Od roku 2016 totiž nevyhrál vůbec nic, a tak bojuje jen na Twitteru, ne v kleci, kde by měl ukazovat své schopnosti.


Domů
Sdílet
Diskuse