Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2019 16:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Láska je závislost. Stili se uchází o post nejlepší české R&B zpěvačky

HUDBA
Uložit Uložené

Představujeme ti zpěvačku Stili, která má na kontě jen pár vlastních skladeb, ale podle všeho ji čeká velká budoucnost.


Každého nového domácího talentu si velmi vážíme a s radostí mu věnujeme prostor. Talentovanou umělkyní je bez pochyb i Stiliana, která se věnuje zpěvu, hře na klavír, ale také DJingu. Má bulharské kořeny, žije v Praze a R&B cítí tak, že ti způsobí husí kůži od prvních tónů.

Dokazuje to i na novince s názvem Addicted, která je zároveň pilotní skladbou z jejího chystaného EP. To by mělo spatřit světlo světa během tohoto léta, takže se máme na co těšit. Track přichází hned i s videoklipem od Patrika Soldána a produkci doplnil Samba Samoura.

Stili je zároveň učitelkou hudby a aktivně se angažuje i v tvorbě produkcí, rovněž těží ze svých jižanských kořenů, díky kterým přenáší do tvorby temperament. Aktuálně ji můžeš vidět vystupovat v pražských klubech a všechny aktuality najdeš na jejím Instagramu. Už teď se nemůžeme dočkat dalších novinek.

Domů
Sdílet
Diskuse