Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2019 15:54
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

The Elder Scrolls: Blades je již k dispozici. Postav město, znič soupeře a vychutnej si špičkovou grafiku

The Elder Scrolls: Blades je již k dispozici. Postav město, znič soupeře a vychutnej si špičkovou grafiku
TECH ANDROID
Uložit Uložené

Instalace nové mobilní hry s úžasnou grafikou nevyžaduje žádné formality.

Netrpělivě očekávaná mobilní hra od vývojářského studia Bethesda je již k dispozici pro každého, kdo vlastní podporovaný mobilní telefon s operačním systémem iOS nebo Android. RPG titul The Elder Scrolls: Blades vyžaduje výkonný hardware, protože nabízí špičkové grafické provedení. A nejen to.

Hráči se mohou mimo jiné těšit i na pořádnou hromádku zábavy, perfektní hratelnost či propracované RPG prvky, které by měly podle prvních recenzí nadchnout i náročnější uživatele.

Problémem však mohou být agresivní mikrotransakce, jejichž prostřednictvím chtějí tvůrci novinky vydělat nějaký ten dukát. Proto se musíme připravit na to, že pokud je někomu proti srsti platit, tak v takovém případě bude muset počítat s takzvanými časovači. Jinými slovy, nezbývá mu nic jiného, než místo peněz obětovat svůj čas, píše web GamesRadar.

Je třeba ale zároveň podotknout, že i když je hra The Elder Scrolls: Blades nově dostupná bez registrace, stále jde o takzvanou early access verzi s potenciálními chybami a zatím nedokončeným obsahem. Tvůrci mají proto ještě dostatek času, aby zapracovali na vylepšení aktuálního byznys modelu, který bez jakýchkoliv pochyb odradí množství milovníků RPG titulů.

Novinku pro Android najdeš zde a pro iOS zase zde.

Domů
Sdílet
Diskuse