Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2019 18:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Železném trůnu se střídají The Weeknd, Travis Scott a SZA. Sleduj videoklip ke Game of Thrones

HUDBA
Uložit Uložené

I nejznámější jména hudebního průmyslu jsou obrovskými fanoušky seriálu, což nyní dokazují v dlouho očekávaném videoklipu.

Suverénně nejpopulárnější seriál všech dob se pomalu blíží ke konci a všichni fanoušci upírají pohledy na poslední díly. Zatím nezůstává poslední série Game of Thrones očekáváním nic dlužná a jsme svědky kvalitního zpracování po všech stránkách. Tvůrci z HBO však tentokrát mysleli i na ty, které seriál nutně nezajímá.

Dočkali jsme se totiž multižánrového hudebního projektu For The Throne, kde se sešly největší hvězdy světového hudebního průmyslu. Na titulní skladbě Power is Power najdeme The Weeknda, SZA a Travise Scotta, o kterých víme, že jsou velkými fanoušky seriálu už z jejich sociálních sítí.

Dnes tato skladba dostává dlouho očekávaný videoklip, kde máme možnost vidět, jak se interpreti střídají na Železném trůnu a v prostřizích se objevuje i pár zásadních momentů Game of Thrones.

Domů
Sdílet
Diskuse