Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. května 2019 11:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Addict je zpátky. Známe datum, kdy NobodyListen Česku ukáže, jak mají vypadat party v roce 2019

HUDBA
Uložit Uložené

Šestnácté pokračování ikonické série klubových událostí se bude konat už 7. června.

NobodyListen měl již před několika lety posunout vnímání slovního spojení „klubová party“ na zcela jinou úroveň a dnes můžeme s čistým svědomím konstatovat, že se mu s Addictem podařilo změnit vnímání djského řemesla i požadavky fanoušků, kteří se najednou nechtějí jen jednoduše zabavit, chtějí zažít rave a takové malé šílenství.

Doporučeno
NobodyListen: S Addictem chystáme velké věci. Mám radost, že merch lidi baví i jako módní záležitost NobodyListen: S Addictem chystáme velké věci. Mám radost, že merch lidi baví i jako módní záležitost 3. dubna 2019 12:17

To vše za doprovodu kvalitní světelné show, kterou tradičně zastřešují šikovní lidé z Lunchmeat Studio, a vždy v jiném industriálním prostoru. Ideálně takovém, který vůbec nepřipomíná místo, kde by se dala udělat party pro stovky, resp. tisíce lidí. Ano, Nobody se svým týmem často realizují na první pohled ne zcela racionální nápady.

Jsme velmi rádi, že nyní můžeme rozšiřovat informaci o tom, že Addict je po krátké odmlce zpět s dalším, již 16. pokračováním. Zatím víme jen to, že se bude konat 7. června v Praze, takže si toto datum v kalendáři pořádně vyznač a plány si nedělej ani na následující den.

Očekávat můžeme i atraktivní zahraniční hosty a opět nějakou polorozpadlou halu, zatím však víme jen to, že NobodyListen má v plánu opět překonat vše, co se dělo doteď. Nezapomeň potvrdit účast na oficiální události a sledovat aktuality.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

ADDICT 16 — 07/06/19. LINK IN BIO! we are back! are you ready to rave?

Príspevok, ktorý zdieľa Addict (@addictrave),

Domů
Sdílet
Diskuse