Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2019 13:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Charlie Sheen jednou přivedl prostitutku na Den díkůvzdání domů ke své bývalé manželce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kontroverze k herci už tak nějak patří.

Charlie Sheen se v roce 2002 oženil se svou přítelkyní Denise Richards, postupem času se jim narodily dvě dcery Sam a Lola, ale v roce 2006 manželství tlak showbyznysu nevydrželo a přišel rozvod. Zřejmě k tomu přispěly i mnohé excesy, které Charlie dokázal vytvořit, avšak ani po skončení manželství vtipné či smutné příhody nepřestaly.

O jedné z nich vyprávěla v americké reality show Real Housewives of Beverly Hills právě Denise Richards, když si zavzpomínala na Den díkůvzdání, na který Charlie přivedl prostitutku.


Situace se odehrála před pár lety, protože Charlie a Denise zůstávají v kontaktu kvůli výchově svých dcer, a tak herce pozvala na sváteční večeři na Den díkůvzdání. Američané tehdy podávají krocana, setkávají se s rodinou a všichni se na chvíli snaží tvářit harmonicky.

Idylku Charlie narušil slovy, že mu v autě zaparkovaném před domem sedí prostitutka. „Bál se mi to říct,“ říkala Denise, protože Charlie hledal správná slova, jak jí vysvětlit, že prostitutku už nemůže poslat pryč. „Je to v pořádku, když je už před domem?“ Ptal se Charlie a Denise jen přikývla s dodatkem, že jí připraví ten „podělaný“ talíř.

Historka se rychle začala šířit po sociálních sítích, kde většina lidí konstatuje, že nic jiného by od Charlieho nečekali. Na druhé straně, všichni oceňují, jak se Denise zachovala, když ženu neposlala pryč, ale pohostila ji u sebe doma. Jak napsal jeden uživatel, ani prostitutky by Díkůvzdání neměly trávit osamotě.

Zpět
Sdílet
Diskuse