Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2019 15:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Židovští studenti zachránili topícího se muže, který má vytetovaný hákový kříž. Nelitujeme, prohlásili

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kdyby nebylo skupinky studentů, muž by se zřejmě utopil.

Život je občas plný paradoxů. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil nejmenovaný muž, který by se byl utopil ve vodní nádrži Chestnut Hill Reservoir v americkém státě Massachusetts, kdyby si ho nevšimla parta židovských studentů, píše NBC Boston.

Studenti zahlédli nehybné tělo ponořené ve vodě, a tak okamžitě požádali o pomoc policistu Carla Mascioliho, který měl v této oblasti právě hlídku. Kdyby si však studenti muže ve vodě nevšimli, sám Mascioli konstatoval, že by ho zřejmě nespatřil ani on a chlapík by zemřel.


 

Když policista Mascioli vytahoval muže z vody, na jeho ruce si všiml vytetovaného nacistického symbolu. Hákový kříž v té chvíli ignoroval a snažil se zachránit život jinému člověku, ale židovským studentům po celé akci nezapomněl zmínit, koho právě zachránili.

Studenti policistovi řekli, aby muži vzkázal, že ho zachránili právě židé. Prohlásili však, že svých kroků nelitují a život by mu zachránili znovu, i kdyby předem věděli, jaké tetování má na ruce.

Domů
Sdílet
Diskuse