Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 12:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B pózuje nahá, obouvá se do médií a nepřeje si další tlak

HUDBA
Uložit Uložené

Nejoceňovanější raperka současnosti vydá v roce 2019 nové album a vše nasvědčuje tomu, že má formu naladěnou víc než dobře.

Cardi B je suverénně nejaktivnější raperkou současnosti, za svůj album Invasion of Privacy získala všechna prestižní ocenění, jaká existují, a stále nepolevuje. Už v lednu se nechala slyšet, že v roce 2019 vydá další sólo, krom toho roztočila množství kontroverze a rozdala pár hostovaček.

Kromě přiznání k trestnému činu jsme se dočkali i nové tvorby a nyní přichází sólo novinka s názvem Press, v níž Cardi využívá dvojsmysl zaměřený na média a tlak. Už samotný cover art jasně reflektuje, co chtěla skladbou říct, podle dostupných informací bychom se v dohledné doby mohli dočkat i videoklipu.

V každém případě, raperka z Bronxu opět potvrzuje, že dokáže jet tvrději než mnoho jejích mužských kolegů. Za zmínku stojí i její reference:

„Ridin' that dick like I'm Cardi Andretti...“

„...Bitch I'm a freak like Greek (Like Greek)“

Když mluví o ježdění na penisu, přirovnává se k legendárnímu jezdci Mario Andrettimu. Když chce reflektovat svou šílenost, mluví o sobě jako o NBA hráči Antetokunmpovi.

Domů
Sdílet
Diskuse