Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2019 23:52
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Šéf Marvelu Kevin Feige: Keanu Reevesovi voláme ohledně téměř všech našich filmů

Šéf Marvelu Kevin Feige: Keanu Reevesovi voláme ohledně téměř všech našich filmů
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://movieweb.com/keanu-reeves-marvel-studios-talks-mcu-kevin-feige/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">movieweb.com</a>
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Uvidíme konečně Reevese v MCU?

Před měsícem jsme ti přinesli spekulaci ohledně účasti Keanu Reevese v MCU. Podle ní si měl v Eternals zahrát Druiga, geniálního vůdce, schopného v boji na blízko. Dokáže střílet jakési energetické výboje a samozřejmě již klasicky oplývá nadlidskou silou, rychlostí, výdrží a podobně. Jde o bratra Ikarise, přičemž toho si údajně zahraje Richard Madden. Charlie Hunnam měl mít ve filmu údajně jen cameo.

Je možné, že Keanu s Marvelem vyjednává i o tomto úkolu. Nakonec, sám Kevin Feige potvrdil, že jsou s Reevesem v pravidelném kontaktu. Podle jeho vlastních slov mu volají skoro ohledně každého jejich filmu. Zdá se, že jde o Feigeho vysněnou spolupráci. Na planetě momentálně asi neexistuje člověk, který by herce nechtěl vidět v nějaké marvelovce. Feige nechce nic potvrdit a tvrdí, že momentálně je všechno ve hvězdách.

Stále hledají vhodný způsob, jak hollywoodskou hvězdu do MCU začlenit. Proslýchá se, že se měl představit jako Yon-Rog v Captain Marvel. Kvůli zaplněnému kalendáři však musel odmítnout a nahradil ho tak Jude Law.

Potvrzuje se tak, že rok 2019 je skutečně rokem Keanu Reevese. Kromě všech těch milých gest a zpráv o jeho galantním a sympatickém chování na veřejnosti zde máme i fakt, že John Wick 3 je nejvýdělečnějším (a celkově možná nejlepším) dílem série, přičemž se už chystá i čtyřka.

Mluví se i o jeho cameu pro netflixácky rom-com Always Be My Maybe, a pak je tu i Toy Story 4. Diváci mimo USA a anglicky mluvící země si ho sice v roli kaskadéra Dukea Cabooma neužijí, za mořem se však hovoří o jeho úžasném výkonu. I proto jsme jen před pár dny dali dohromady 10 důvodů, proč tohoto herce tak milujeme.

P.S.: Kevin Feige zároveň potvrdil, že Deadpoola ve Spider-Manovi 3 určitě neuvidíme.

Domů
Sdílet
Diskuse