Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 11:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

50 Cent dostane hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy

HUDBA
Uložit Uložené

Od příštího roku se budeš moct projít i po hvězdách jako Billy Idol, Elvis Costello, Alicia Keys nebo Lucian Grainge.

I když 50 Cent již není velmi aktivní ve vydávání nové hudby, jeho přínos pro světový rap je nepopiratelný. To se podle Billboardu rozhodla ocenit i komise, která má na starosti udělování hvězdných dlaždic na Hollywoodském chodníku slávy.

Fiftyho jméno se na oblíbené turistické atrakci objeví již příští rok, a to společně s hudebníky jako Alicia Keys nebo Billy Idol. Aktuálně se však 50 Cent věnuje spíše ponižování všech, kteří mu vadí, dluží peníze nebo prostě nedělají to, co by chtěl.

Zajímavostí je, že nominovat svou oblíbenou hvězdu může kdokoliv. Jedinou podmínkou totiž je, aby měla alespoň pětiletou zkušenost v oboru. V případě, že komora během pravidelného červnového zasedání vybere nominovanou známou osobnost, člověk nebo organizace, která návrh podala, musí zaplatit několik desítek tisíc jako náklady na výrobu a umístění hvězdy. V minulém roce to bylo 40 tisíc dolarů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

man this is some cool shit, ⭐⭐⭐⭐Mom, I think I made it. LOL#lecheminduroi #bransoncognac

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Domů
Sdílet
Diskuse