Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2019 12:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Game předvedl 10minutový freestyle do legendárních beatů. Opravdoví fanoušci si podle něj zaslouží klasiku

HUDBA
Uložit Uložené

The Game chystá vydání svého údajně definitivně posledního projektu s názvem Born 2 Rap pro všechny opravdové fanoušky, kteří chtějí slyšet klasiku z Comptonu.

The Game již brzy vydá své údajně definitivně poslední album s názvem Born 2 Rap. Už několikrát se nechal slyšet, že by ho chtěl věnovat v první řadě všem opravdovým fanouškům, neboť ti si zaslouží klasiku z Comptonu, kterou jim bez pochyb dokáže doručit. Dokazuje to i na včerejší novince s názvem West Side.

Nyní si svůj finální počin přišel odprezentovat do rádia Power 106 Los Angeles, kde předvedl i 10minutový freestyle do legendárních i aktuálně populárních beatů.

The Gameovi se bez problémů podařilo ovládnout i hudební produkci k hitu Old Town Road, zvládl i The London, Tupacův track Can't C Me nebo Quiet Storm od Mobb Deep a samozřejmě Boom od Royce Da 5'9'.

Domů
Sdílet
Diskuse