Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2019 15:11
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Influencerka začala prodávat vodu, ve které se vykoupala

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Za desítky eur můžeš koupit vodu, ve které si influencerka „hrála“.

Influencerka Belle Delphine je aktuálně jednou z nejrozebíranějších internetových celebrit a dostala se do úst i lidi jako PewDiePie. Belle je v podstatě známá tím, že hraje hry a většinou oblečení nemá, než má.

Jako cosplayerka má na kontě několik úctyhodných převleků, ale většina z nich toho moc nezakrývá a není tak žádným překvapením, že má Belle na Instagramu téměř 4 miliony followerů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Belle 19 (@belle.delphine),

A navíc pořádně provokuje. Jen nedávno publikovala fotku s popisem, že pokud dostane milion lajků, vytvoří si účet na Pornhubu. To také opravdu udělala, ale videa pojala s humorem a videa s„two big coc*s“  byla o ní a dvou plyšových kohoutech.

Nyní však svou odvážnost posunula o level výše a fanouškům začala prodávat vodu, v níž se koupala a, jak na své stránce uvádí, „hrála si v ní“. Malá nádobka vody může být tvá za 30 dolarů a Belle doporučuje, že bys ji neměl pít. My zase doporučujeme, aby sis ji raději nekupoval, protože tohle už je opravdu za hranicí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Belle 19 (@belle.delphine),

Domů
Sdílet
Diskuse