Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2019 7:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Americký raper může dostat za vraždu až 99 let za mřížemi

HUDBA
Uložit Uložené

Další trestné činy mladého Tay-K zatím vyšetřeny nebyly.

Tay-K sice nepatří mezi etablované americké rapery, má však na kontě obrovský hit The Race, který již zaznamenal více než 170 milionů zhlédnutí. Skladba je specifická i tím, že ji vydal v den, kdy byl vzat do vazby poté, co si odstranil monitorovací náramek, který dostal během vyšetřování na svobodě. Sice se dal na útěk, policie ho ale velmi rychle zadržela. 

V té době už čelil obvinění z loupeže a účasti na vraždě 21letého Ethana Walkera. Během útěku ještě napadl dalšího, tentokrát staršího muže a úřady ho následně spojily s další vraždou. Tvrdili, že se nacházel v autě, z něhož někdo zabil 23letého Marka Anthonyho Saldivara.

Podle NBC Dallas-Fort Worth byl Tay-K shledán vinným a vzhledem k tomu, že se rozhodl neuzavřít dohodu o vině a trestu, podle Complexu v současné době čelí trestu až do výše 99 let

Dalších šest obžalovaných ve stejném případě si již vyslechlo svůj trest, někteří se však přiznali a se soudem se dohodli. To se však týká jen prvního případu Ethana Walkera, ve druhém ještě soud nerozhodl. Rodiny obětí už však podaly žaloby. Na záznamech je vidět, že Tay-K po uznání viny neprojevoval žádné emoce.

Americký raper môže dostať za vraždu až 99 rokov väzenia
Americký raper môže dostať za vraždu až 99 rokov väzenia Zdroj: tayk/IG
Domů
Sdílet
Diskuse