Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2019 14:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tisíce lidí si zaplatily pojistku proti únosu mimozemšťany. Dostaneš 10 milionů dolarů i při únosu z Area 51

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Člověk se musí pojistit předtím, než vtrhne do Area 51.

Pokud tě unesou mimozemšťané, díky speciálnímu pojištění může tvá rodina zůstat finančně zajištěna. Vtipný nápad dostal Mike St. Lawrence již v roce 1987, kdy pomocí své firmy začal nabízet Alien Abduction Insurance ve výši 10 milionů dolarů, informovala televize Fox35 Orlando.

V praxi to znamená, že pokud tě unesou mimozemšťané a ty pak společnosti pošleš důkaz s podpisem mimozemšťana o únosu, můžeš si nárokovat vyplacení pojistné částky. Háček spočívá pouze v tom, že podle podmínek ti bude 10 milionů dolarů vyplacených ve formě 1 dolaru ročně po dobu 10 milionů let.

Tisíce ľudí si zaplatili poistku proti únosu mimozemšťanmi. Dostaneš 10 miliónov dolárov, aj keď ťa unesú z Area 51
Tisíce ľudí si zaplatili poistku proti únosu mimozemšťanmi. Dostaneš 10 miliónov dolárov, aj keď ťa unesú z Area 51 Zdroj: Alien Abduction Insurance

Mike St. Lawrence prodal za posledních více než 30 let kolem 6 tisíc pojištěni proti únosu mimozemšťany. Sám se vyjádřil, že kdysi lidé pojištění vnímali výlučně jako absurdní vtip, ale v dnešní době prý přibývá lidí, kteří takový únos berou jako skutečnou možnost.

Papírový certifikát o pojištění si můžeš zakoupit za 24,95 dolaru, zatímco digitální verzi můžeš získat již za 19,95 dolaru. Mike dokonce v posledních týdnech rozšířil své pojistné krytí i na únos přímo z Area 51, čímž reagoval na virální facebookovou událost.


V minulosti dokonce jednomu pojištěnci uznal nárok na vyplácení. Chlapík mu s pomocí profesora dokázal, že implantát v jeho těle nepochází z materiálů, které by se vyskytovaly na Zemi, a tak mu 10 let vyplácel dolar ročně. Později však ztratili kontakt.

Mike konstatuje, že pokud lidé pojištění berou seriózně, jednoduše jim ho neprodá. Všechny předem upozorňuje na humornou stránku svého pojištění. Prý nechce nikoho obrat o peníze, a tak si dává pozor na to, koho pojistí a koho raději odmítne.

Domů
Sdílet
Diskuse