Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2019 9:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor opět zaútočil na Khabiba Nurmagomedova. Zlobí se i na šéfa UFC, který ho označil za příliš malého

SPORT
Uložit Uložené

Irský bojovník neplánuje zastavit své agresivní narážky.

Sportovní fanoušci se opět baví na Conoru McGregorovi. Ten před dvěma dny zavěsil na svůj Twitter fotografii ze souboje proti Khabibovi Nurmagomedovi, na níž to vypadá, jako by ho Rus očichával. Conor mu naložil za to, že v souboji zpanikařil a nedokázal mu prý čelit jako chlap chlapovi. Rovněž se prý lekl útoku na autobus, za který se musel McGregor postavit před soud v New Yorku, informoval Business Insider.

Nový útok však nefungoval tak, jak by si Ir možná představoval. Velká část fanoušků se Conorovi vysmála, prý se má soustředit na to, aby konečně dostal Khabiba ze své hlavy a vyhrál nějaký ten zápas. Ir se naposledy v UFC radoval z vítězství v roce 2016.


Na sociálních sítích se objevily i zprávy o tom, že se McGregor momentálně zlobí na šéfa UFC Danu Whitea. Objektem hádky se stal bojovník Jorge Masvidal, který nedávno knockoutovat svého soupeře Bena Askrena pomocí kolena během pěti sekund, a tak získal obrovskou popularitu.

Conor by si s ním proto chtěl v nejbližší době změřit síly, jenže Dana White mu jasně vysvětlil, že Ir je příliš malý a hubený na to, aby ho pustil do oktagonu s Masvidalem.

Navzdory jasné váhové převaze si údajně Conor troufá, ale s Whitem se dohodli, že si počká na zářijové UFC 242 ve Spojených arabských emirátech. Tam se představí Khabib Nurmagomedov proti Dustinovi Poirierovi a McGregor bude sledovat, zda se na eventu nevynoří šance na zajímavé měření sil.

Domů
Sdílet
Diskuse