Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2019 13:21
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Se svým psem a baterkou budeš bloudit po strašidelném lese. Legendární horor Blair Witch se vrací v podobě hry

TECH
Uložit Uložené

Trailer naznačuje kvalitní herní zážitek.

V roce 1999 horor Záhada Blair Witch zaznamenal velký komerční úspěch. Film, který stál jen 25 tisíc dolarů, nakonec vydělal 240 milionů. Levný amatérský snímků s třesoucí se kamerou, záhadnými zvuky a děsivými místy si získal fanoušky po celém světě.

Pokud mezi ně patříš i ty, určitě tě potěší, že v pondělí vývojářská společnost Bloober Team zveřejnila oficiální gameplay trailer. Hra je first-person a odehrává se v lese. Tvá postava tam dělá průzkum spolu se psem, kterému můžeš dávat povely. K dispozici máš baterku a mobil, později podle traileru najdeš kameru. Na první pohled hra připomíná hororový Outlast, kde jsi kráčel děsivými místy s kamerou v ruce.

Hra by měla přijít přesně příští měsíc, čili 30. srpna. Zahrát si ji můžeš na platformách Xbox One a Microsoft Windows. Do té doby si tedy kup kvalitní sluchátka, aby sis hororový zážitek vychutnal naplno. Pokud bude totiž stejně strašidelný jako film, máme se na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse