Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 21:52
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Jezdil jako blázen a kamarádi si ho natáčeli. Zabil těhotnou ženu, dítě a důchodkyni, on přežil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na nahrávce se chovají jako opravdoví „frajeři“.

Hrůzostrašné video zachycuje minimálně tří mladíky. Nastoupili do auta, pasažér na zadních sedadlech všechno natáčel. Vpředu seděl kromě řidiče muž, který byl zjevně pod vlivem alkoholu. Už na začátku vyrušuje řidiče a při „startu“ drží řidiče za pravou ruku. Následně se předvádí před kameramanem, mává celou dobu rukama a rozptyluje řidiče. Jízda trvala zhruba 2 minuty, ale muži si ji budou pamatovat do konce života. O incidentu informoval web Realitatea Loca, který nahrál video na YouTube.

Po pár minutách rychlé jízdy vylétli z cesty. Zabili tři lidi, těhotnou ženu, tříletého chlapce a 79letou ženu. Jednu osobu ještě zranili. Řidič a jeden ze spolujezdců přežili se zraněními. Muž, který seděl za volantem, chtěl dokonce z místa nehody utéct. To se mu však nepodařilo, chytila ho policie. 

Muži celou jízdu streamovali na Facebook. Nehoda se stala 250 kilometrů od Bukurešti. Něco podobného se stalo před více než dvěma lety v Česku. Mladé dívky jezdily nepřiměřenou rychlostí a svou pozornost věnovaly více natáčení než jízdě. Doplatila na to řidička, nakonec se ji nepodařilo zachránit.

Doporučeno
Mladé Češky streamovaly svoji jízdu autem ve vysoké rychlosti. Havarovaly, jedna z nich nehodu nepřežila Mladé Češky streamovaly svoji jízdu autem ve vysoké rychlosti. Havarovaly, jedna z nich nehodu nepřežila 8. července 2017 19:43
Domů
Sdílet
Diskuse