Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. srpna 2019 16:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Byl to strašidelný a ponižující zážitek, komentuje A$AP Rocky měsíční uvěznění ve Švédsku

HUDBA ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

Americký rapper je zpět ve formě, do Evropy se však pravděpodobně delší dobu vrátit neplánuje.

Už zítra, 14. srpna se rozhodne o tom, zda se bude muset americký rapper vrátit do Švédska kvůli incidentu, který se odehrál v závěru června v centru Stockholmu.

Policie A$AP Rockyho zadržela a vazebně vyšetřovala jeho případ celý měsíc, během nějž jsme se několikrát dozvěděli, že není držen ve vhodných podmínkách. Tato slova potvrdili například i Snoop Dogg, Quavo nebo Sheck Wes, kteří měli také negativní zkušenosti se švédskou policií.

Doporučeno
Do Švédska se už nikdy nevrátím, tvrdí A$AP Rocky Do Švédska se už nikdy nevrátím, tvrdí A$AP Rocky 4. srpna 2019 14:05

Samotný Flacko ještě veřejně prohlásil, že ho za mřížemi zesměšňovali a nadávali mu. Za problém považoval i služby věznice a zařízení cely, kde strávil pár týdnů. 

„To, co jsem zažil, bylo šílené. Byl to strašidelný a ponižující zážitek, ale teď jsem tady,“ prozradil rapper během svého prvního koncertu od propuštění. Dodává, jak mu pomohl Bůh a také skutečnost, že se za něj fanoušci modlili. „Hip-hop nikdy nebyl tak silný,“ uzavírá.

Domů
Sdílet
Diskuse