Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2019 14:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do Švédska se už nikdy nevrátím, tvrdí A$AP Rocky

HUDBA ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

Americký raper je po náročném měsíci za mřížemi konečně doma, kde čeká na oficiální verdikt soudu, kterého se dočkáme 14. srpna.

A$AP Rocky má za sebou suverénně nejnáročnější měsíc své hudební kariéry, ten však paradoxně s rapem velmi nesouvisel. Po měsíci se dostal ven ze švédského vězení, což právem potěšilo všechny fanoušky. Podle zdrojů TMZ se již zároveň nechal slyšet, že se do této země nikdy nevrátí a nemá v plánu tam odehrát žádný další koncert.

Doporučeno
ASAP Rocky je volný, na rozsudek počká na svobodě, tvrdí jeho právník ASAP Rocky je volný, na rozsudek počká na svobodě, tvrdí jeho právník 2. srpna 2019 19:51

To by nemělo platit pro další evropské země, Rocky si však ze Stockholmu odnesl velké trauma. I podle dalších zdrojů se k němu během zadržení nechovali s úctou, vulgárně mu nadávali a dokonce ho měli držet i v nelidských podmínkách. Tato slova potvrdili například i Snoop Dogg, Quavo nebo Sheck Wes, kteří také měli negativní zkušenosti se švédskou policií.

Americký raper ještě oficiálně nemá vyhráno, musí totiž počkat do 14. srpna na oficiální verdikt soudu. Vzhledem k tomu, že dostal zelenou k propuštění a odcestováním ze země, mu však již žádný další trest pravděpodobně nehrozí.

Doporučeno
Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desítky dalších bojují za svobodu ASAP Rockyho. Prý ho drží v nelidských podmínkách Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desítky dalších bojují za svobodu ASAP Rockyho. Prý ho drží v nelidských podmínkách 11. července 2019 9:28

V současné době již vyjádřilo radost z Rockyho návratu množství známých osobností včetně Drakea, Tylera, the Creatora i amerického prezidenta Donalda Trumpa, který iniciativně bojoval za propuštění amerického občana na podnět Kim Kardashian a Kanyeho Westa.

Domů
Sdílet
Diskuse