Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 12:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Více než 5 let ve vězení čeká Tekashiho pravou ruku, kterou raper udal, aby si zkrátil cestu na svobodu

HUDBA
Uložit Uložené

Přesně 62 měsíců si odsedí manažer Tekashiho 6ix9ine Shotti.

Případ kolem Tekashiho jde pomalu do finále a důkazem je i skutečnost, že soud pomalu vytyčuje tresty všem, kteří se dosud přiznali. Největší iniciativu vyvíjí v tomto případě samotný americký raper. Už dávno není tajemstvím, že se s FBI dohodl na spolupráci, v rámci níž udal všechny své kolegy z nebezpečného gangu Nine Trey.

Očekávalo se, že pokud pomůže objasnit všechny trestné činy týkající se násilného výtržnictví, krádeží, pašování drog a ozbrojených loupeží, bude moci jít na svobodu, resp. dostane možnost vstoupit do programu na ochranu svědků.

Doporučeno
Když se 6ix9ine vrátí z vězení a začne znovu nahrávat, raper z Comptonu ukončí kariéru. Tvrdí, že udavače neakceptuje Když se 6ix9ine vrátí z vězení a začne znovu nahrávat, raper z Comptonu ukončí kariéru. Tvrdí, že udavače neakceptuje 4. srpna 2019 10:14

Tento plán nevyšel úplně ideálně, neboť přiznání jeden z posledních podezřelých odmítl. Má jít právě o jeho kolegu, který ho v minulosti přepadl a okradl o hotovost a šperky v hodnotě skoro milion dolarů. I když bude 6ix9ine čekat na objasnění případu do začátku září, už víme, jak bude svědčit a že v tom nebude sám. 

Ještě před začátkem zářijového soudního řízení se dozvídáme o postupném udělování trestů pro jednotlivé členy, přičemž aktuálně se ten svůj dozvěděla i Tekashiho pravá ruka – manažer Shotti.

Z rozhovoru s Yakshou pro zahraniční portál Vulture jsme se dozvěděli, že tohoto člověka neměl rád od prvního dne a naznačil, že právě on ho mohl dostat k problémům se zákonem.

Doporučeno
6ix9ine přijel poprvé na Slovensko díky Dalybovi. Yaksha vypráví příběh o Tekashim a promuje slivovici v americkém rozhovoru 6ix9ine přijel poprvé na Slovensko díky Dalybovi. Yaksha vypráví příběh o Tekashim a promuje slivovici v americkém rozhovoru 16. dubna 2019 16:21

Complex aktuálně informuje, že Shotti, celým jménem Kifano Jordan, si za mřížemi posedí 62 měsíců. O podmínečné propuštění za dobré chování může požádat po třech letech. S přihlédnutím na trestné činy ozbrojené loupeže, za které tento trest dostal, může být rád, což potvrdil i jeho právník. 

Aktuálně bude pro duhového rapera klíčové datum 9. září, kdy by se mohlo definitivně rozhodnout, že poputuje na svobodu. Právě tehdy totiž začíná proces s dvojicí obžalovaných, které Tekashi udal, ale oni se odmítli přiznat.

Domů
Sdílet
Diskuse