Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2019 20:55
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Bude nové Need for Speed nejzábavnější závodní hrou roku? Sleduj úžasné gameplay záběry

TECH GAMESCOM
Uložit Uložené

Need for Speed Heat dorazí již za pár měsíců a tvůrci nás nyní lákají na hru novými záběry.

Nejslavnější závodní série je zpátky. Need for Speed se vrací s nový dílem Heat, který tvůrci světu odhalili před pár dny povedeným oznamovacím trailerem. Dnes si pro nás vývojáři z Ghost Games (Need for Speed Rivals, Need for Speed z roku 2015 a Need for Speed Payback) v rámci veletrhu Gamescom přichystali plnohodnotné gameplay záběry, a tak si je rovnou vychutnej ve videu níže.

 

V novém přírůstku do série se podíváme do prosluněného Palm City, kde se s ostatními hráči pustíme během dne do legálních závodů, ve kterých budeme získávat peníze (tzv. Bank). Během dne budou také ulice hlídat policejní jednotky, a pokud se tak dopustíš nějakého dopravního přestupku, strážci zákona půjdou po tobě.

Dnes jsme se také dozvěděli, že přechod mezi dnem a nocí bude mít hráč sám pod kontrolou, tudíž v denním Palm City budeš moct strávit tolik času, kolik budeš chtít. A až tě legální závody omrzí, můžeš přepnout na noční režim.

Během noci se pak budeme účastnit nelegálních závodů, ve kterých si budeme budovat jméno (tzv. Rep) v pouličním světě. Po setmění se úroveň policejních hlídek zvedne na vyšší úroveň a zbavit se jich tedy nebude tak snadné jako ve dne. A čím více se bude stupňovat tvůj tzv. „Heat Level“, tím tvrději ti půjdou po krku. A to i za pomoci helikoptér a obrněných dodávek.

Doporučeno
Need for Speed je zpátky! Tuning, pouliční závody a honičky s policií si užijeme v nádherném novém světě Need for Speed je zpátky! Tuning, pouliční závody a honičky s policií si užijeme v nádherném novém světě 14. srpna 2019 15:48

Jak ale tvůrci v traileru zmiňují, tvé auto není nezničitelné, a tak v případě poškození budeš muset policii setřást a teprve až poté se může zajet ukrýt do garáže. A právě zde přijde na řadu další důležitá součást hry – úpravy vozidel. Ty mají být bohatší než v minulých dílech a kromě samotného auta si budeš moct upravit také vzhled své postavy – poněkud zbytečný prvek, ale proč ne. 

Poprvé v historii značky si budou moci hráči navíc upravovat svá auta prostřednictvím mobilní aplikace zvané NFS Heat Studio. Ta je k mání již nyní, a tak pokud se už nemůžeš hry dočkat, klidně se rovnou pusť do úpravy svého vozového parku. Účet si pak jednoduše můžeš propojit s hrou po jejím vydání. 

Závěrem ještě připomeneme nedávná slova creative directora Rileyho Coopera, který o hře řekl následující: „Fanoušci nám dali najevo, že chtějí více aut, více možností úprav vozidel a víc výzev, a tak jsme se jim rozhodli vyhovět ve všech ohledech. Každému hráči ve hře dáme možnost plně využít svou kreativitu, a to ať už jde o vaší postavu, styl řízení či výkon auta.“ 

Hra Need for Speed Heat vychází 8. listopadu (november) 2019 na PS4, Xbox One a PC. Majitelé EA Access a Origin Access Basic si budou moci vyzkoušet o několik dní dříve. 

Domů
Sdílet
Diskuse