Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 23:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

A$AP Rocky utíká před policií a jako ruská babička vykrádá banku se samopalem

HUDBA
Uložit Uložené

Hlava A$AP Mob vydává bláznivý videoklip s názvem Babushka Boi.

 

A$AP Rocky definitivně uzavřel i podle svých slov nejhorší etapu kariéry, neboť musel strávit měsíc ve švédském vězení. Nakonec byl sice shledán vinným, stačilo však zaplatit pokutu ve výši něco přes 1300 dolarů a může se zase naplno věnovat hudbě. Po sérii videoklipů k loňskému albu Testing nyní přichází i zcela nový singl s názvem Babushka Boi

Ten dostává i bláznivé, ale zároveň velmi kvalitní vizuální zpracování. Nápad byl pravděpodobně vymyšlen ještě před Flackovou zkušeností se švédskou policií, přesto v něm však vidíme, jak před muži zákona utíká.

Policisté mají hlavy prasete a poté, co Rocky s komplici vykrade banku, si z nich udělá klobásy. To vše v pro něj velmi typickém šátku, který mu zakrývá celou hlavu. 

Podle všeho se hlava A$AP Mob chystá rozjet aktivitu a zároveň dohnat to, co zameškala v létě, a tak se ještě určitě máme letos na co těšit.

Doporučeno
Donald Trump chtěl, aby mu A$AP Rocky poděkoval. Raper mu už neodepsal Donald Trump chtěl, aby mu A$AP Rocky poděkoval. Raper mu už neodepsal 24. srpna 2019 16:50
Domů
Sdílet
Diskuse