Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2019 10:41
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Tváří nové Chanel kampaně se poprvé stala transgender modelka

MÓDA
Uložit Uložené

Myslela si, že se jí budou velká jména vyhýbat. Opak je však pravdou.

Teddy Quinlivan byla tváří již mnoha kampaní a ve světě módy je skutečně známá. V roce 2017 vyšla najevo s tím, že je transgender osobou. Očekávala, že to mnohá velká jména odradí od spolupráce s ní, ale právě naopak. Teddy na Instagramu před pár dny oznámila, že je tváří nové Chanel Beauty kampaně.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Theodora Quinlivan (@teddy_quinlivan),

Je to pro ni obrovský osobní úspěch, ale InStyle píše zároveň i o tom, že to je něco, co se zapíše do historie. Teddy je totiž první trans modelkou, kterou Chanel kdy najal.

Modelka tuto novinku sdílela na svém Instagramu, který můžeš vidět výše. K příspěvku napsala dlouhé vyjádření, kde popisuje, jak je pro ni tento krok důležitý: „Už déle nepláču kvůli smutným věcem, ale není to zajímavé, že dokážeme uronit i slzy štěstí? Toto je pro mě jeden z těch momentů. Celý můj život byl boj.

Doporučeno
První česká transgender modelka Peťa Nitka: Chci lidem ukázat, že je v pořádku být jako já První česká transgender modelka Peťa Nitka: Chci lidem ukázat, že je v pořádku být jako já 17. února 2019 13:01

„Ve škole mě neustále šikanovali, vyhrožovali mi, že mě zabijí, přičemž popisovali i detaily toho jak by to udělali. Můj vlastní otec mě bil a nadával mi. Veřejně jsem mluvila o tom, jak mě v práci sexuálně obtěžovali a tento průmysl mi připravil hroznou odvetu. Toto je však to vítězství, u kterého mohu říct, že všechno stálo za to.

V příspěvku dále říká, že i když se bude zdát, že tě život kope, nebo na tebe plive, nesmíš se vzdávat. Musíš se postavit a bojovat dál, protože jen tak zažiješ slzy vítězství.

Domů
Sdílet
Diskuse