Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2019 20:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ a Radikal se přirovnávají k Drakeovi a Meek Millovi. Společnou skladbou zakopali hudební konflikt

HUDBA
Uložit Uložené

Poslouchej novinku Šeci v p*či, na níž se společně objevuje dvojice Radikal a Separ.

 

Už před dvěma dny Separ i Radikal na svých instagramových profilech oznámili, že mají pro fanoušky nachystanou společnou skladbu i s videoklipem. Samozřejmě, našlo se mnoho takových, kterým se spojení dvojice nelíbilo kvůli jejich společné minulosti. Někteří totiž považovali beef z roku 2011 za natolik posvátný, že se už nikdy nemůže změnit v pozitivní vztahy.

Dvojice v novince přirovnává svůj vztah k americkým raperům Drakeovi a Meek Millovi, kteří se také v minulosti dissovali ve skladbách. Už samotný název Šeci v p*či nasvědčuje, že Separ a Radikal předpokládali překvapenost veřejnosti, v konečném důsledku však asi nebude dlouho trvat, než si všichni zvyknou a pochopí, že tento konflikt se vždy nesl pouze v hudební rovině a do té osobní zacházel i v ofenzivních skladbách minimálně.

O tvorbu vizuálu se postaral Shadex ve spolupráci s Patrikem Soldánem a hudební produkci doplnil DokkeyTino, kterého máme zároveň možnost vidět ve videoklipu.

Domů
Sdílet
Diskuse