Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2019 10:45
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Ronaldo si udělal legraci z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, proto vyzval fanoušky, aby se raději neradovali

SPORT
Uložit Uložené

Vtipný moment někteří fanoušci v tu chvíli nepochopili.

VAR je technologie, která fotbalu chyběla dlouhá léta. Nespravedlivé góly někdy rozhodovaly o vítězích, hořkost prohry pak byla citelná. O to více, pokud si rozhodčí nevšimli třeba ofsajdu ve finále jedné z evropských soutěží. Na „videokontrolu“ nedávno doplatila i taková hvězda, jakou je portugalský útočník Cristiano Ronaldo. Rozhodl se tedy, že si z ní trochu udělá legraci.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo pozval Lionela Messiho na večeři. Během společného rozhovoru komentoval vzájemný vztah Cristiano Ronaldo pozval Lionela Messiho na večeři. Během společného rozhovoru komentoval vzájemný vztah 30. srpna 2019 10:02

Rozhodčí mají možnost ověřit si správnost svého rozhodnutí. Video může zvrátit jednoznačné a zřejmé chyby arbitrů, situaci posuzují videorozhodčí před televizory. I když současný systém VAR není dokonalý, určitě je to krok vpřed.

Někdy rozhodují i milimetry, čehož si lidské oko nemá šanci v daný moment všimnout. O tom by mohl vyprávět například Cristiano Ronaldo, kterému nedávno neuznali gól. Byl totiž v ofsajdu, skutečně jen milimetry. Ale byl, to je důležité. Gól tedy rozhodčí neuznali a Ronaldo tak na svůj první zásah v nové sezoně Serie A musel ještě počkat.

No a dočkal se v zápase proti Neapoli. Šlágr kola, jak se patří, to musí každý fotbalový fanoušek uznat. Padlo sedm branek, z čehož pět v posledních 30 minutách zápasu. Ronaldo tím svým v podstatě odstartoval „zlatou“ půlhodinku. Po nahrávce Costy v 62. minutě zvyšoval na 3:0. Poté, co dal gól, se však nechtěl radovat předčasně.

Nejdříve se sice chtěl radovat, ale po krátké chvilce si to rozmyslel a fanouškům dal jasně najevo, aby byli opatrní. Ne všichni diváci to však v ten moment pochopili. Mezi nimi i mladík, který dal jasně najevo své rozčarování. Co to ten Ronaldo dělá, ptal se zřejmě sám sebe. Nakonec však gól platil a po dramatu si Juventus připsal 3 body.

Ronaldo si spravil srandu z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, preto vyzval fanúšikov, aby sa ešte netešili
Ronaldo si spravil srandu z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, preto vyzval fanúšikov, aby sa ešte netešili Zdroj: YT/Seria A
Domů
Sdílet
Diskuse