Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2019 12:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish: Až budu dospělá, chci všem ukázat své tělo. Zatím svá velká prsa skrývám

HUDBA
Uložit Uložené

V rozhovoru pro magazín ELLE populární zpěvačka prozradila, že až za 3 měsíce dovrší 18 let, můžeme očekávat zásadní změnu v jejím stylu oblékání.

Billie Eilish jsme měli možnost vidět na titulce hned několika prestižních magazínů a také je znám jeden konkrétní případ, kdy to tak úplně nevyšlo podle představ. V rámci rozhovorů prozrazuje i zajímavé skutečnosti ze svého života, které někdy fanoušky zajímají mnohem více než samotná tvorba. I my jsme měli možnost ještě před pražským koncertem zjistit, že se s ní posluchači ztotožňují kvůli módě a upřímnosti.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Upřímná byla i v odpovědích pro magazín Elle. Obzvlášť do hloubky se rozpovídala o tom, proč v současnosti nosí široké oblečení a jakou změnu chystá. Už víme, že přehnaně velké kousky si obléká i kvůli tomu, aby lidé neměli důvod řešit její tělo a zaměřili se na osobnost, tentokrát však dodává, že až v prosinci dovrší dospělost, můžeme očekávat výraznou změnu. 

„Budu žena, budu chtít ukázat své tělo,“ prozrazuje pro Elle. Vzpomíná si i na konkrérny případ, když ji jednou někdo natočil v obepnutém tričku a video se stalo extrémně populárním na Twitteru. Úsměvně však dodává, že prostě nemůže za to, že se narodila s DNA, které jí dalo velká prsa. O jejich velikosti v rozhovoru mluví hned několikrát.

Doporučeno
Billie Eilish má Tourettův syndrom, deprese i barevný sluch. V otevřeném rozhovoru hovoří také o úplných začátcích Billie Eilish má Tourettův syndrom, deprese i barevný sluch. V otevřeném rozhovoru hovoří také o úplných začátcích 1. srpna 2019 10:30

Rozpovídala se i o svých pocitech. Podle jejích slov se konečně necítí mizerně, jako tomu bylo například před dvěma lety. Vzpomíná si i na časy, kdy zažívala deprese každý den. Nebyla šťastná a myslela si, že už nikdy nebude. Nyní se však všechno změnilo a bude zajímavé sledovat, jak se tato skutečnost odrazí v její tvorbě.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@ELLEUSA COVER

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

Domů
Sdílet
Diskuse