Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2019 16:15
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Muž v Brně našel na ulici klíče od audi. Hledal do té doby, dokud auto nenašel, pak s ním ujel

ZAJÍMAVOSTI BRNO
Uložit Uložené

Zachtělo se mu nového vozidla. Našel ho náhodně, podle klíče.

Krimi příběh z Brna, o kterém v pondělí dopoledne informovala policie, se odehrával na dvou liniích. Na straně jedné byl 22letý Brňan, který ztratil klíč od svého vozidla Audi A4. Nevěděl však kde přesně jej ztratil, tušil jen, že to bude v blízkosti jeho domova. Najít se mu jej však nepovedlo.

Mezitím na scénu vstupuje dosud neznámý zlodějíček, který klíč našel a vzal si ho. Místo toho, aby ho odevzdal nebo se snažil najít majitele, napadlo ho, že by se na tomto nálezu mohl obohatit a najít automobil sám. Projít musel hned několika ulicemi, aby se ke správnému vozidlu dostal. 

Po chvíli se mu to však podařilo. Do cizí audi nastoupil, ale odjel pryč. Jeho radost však netrvala dlouho. „Lump, který s autem ujel, měl defekt a neoprávněně užívané audi odstavil na parkovišti v centru města,“ řekl mluvčí policie David Chaloupka.

Majiteli vznikla za tuto dvojí smůlu škoda, kterou vyčíslil asi na čtyři tisíce korun za výměnu pneumatiky a doplnění nádrže. Policie po neznámém pachateli momentálně pátrá.

Domů
Sdílet
Diskuse