Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2019 7:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Známý raper si údajně objednal Tekashiho likvidaci u šéfa jeho vlastního gangu. Nahrávku pustil raperovi soud

HUDBA
Uložit Uložené

Podle všeho se opět potvrzují slova federální policie, která zatčením zachránila Tekashimu život.

Během prvních dní jednání zmínil 6ix9ine, ve snaze vyhnout se doživotí ve vězení, několik jmen známých interpretů, kteří měli být součástí nebezpečného gangu. Řeč přišla kromě Cardi B i na Jima Jonese, který je známou postavou newyorského rapu už několik dekád.

Původně jsme si nebyli jisti, proč soud řeší právě jeho jméno, dnes už víme, že se mu ve skutečnosti podařilo získat nahrávku, z níž vyplývá, že si právě Jim Jones chtěl objednat Tekashiho likvidaci. Soud věří, že jeden z hlasů patří raperovi a druhý šéfovi gangu Nine Trey Mel Murdovi.

Na nahrávce oslovují 6ix9ine přezdívkou „shorty“ a baví se o tom, že jeho manažer Shotti musí zajistit, aby si duhový raper uvědomil, že nikdy nebyl skutečným členem gangu, byl jen zdrojem financí: „But they gone have to violate shorty cause shorty on some bullsh*t,“ říká hlas podobný Jimu Jonesovi.

Doporučeno
Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky 19. září 2019 21:21

Když jsme dva týdny po uvěznění Tekashiho psali o tom, že mu federální policie možná zachránila díky zatčení život, zdá se, že jsme nebyli až tak daleko od pravdy. Tehdy soud zveřejnil přepis jiného telefonického rozhovoru, který podle všeho následoval poté, co Jim Jones inicioval kroky se šéfem gangu. Soudní proces s Tekashim bude pokračovat od pondělí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Evers (@lisaevers),

Domů
Sdílet
Diskuse