Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2019 22:30
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

The Last of Us 2 ohromuje v brutálním traileru grafikou, animacemi a realistickým násilím. Hra generace vyjde příští rok

The Last of Us 2 ohromuje v brutálním traileru grafikou, animacemi a realistickým násilím. Hra generace vyjde příští rok
Zdroj: Sony/Naughty Dog
TECH
Uložit Uložené

Naughty Dog ukazuje svou hru poprvé od léta 2018.

Na loňské E3 jsme byli svědky gameplay dema The Last of Us: Part 2. Naughty Dog ohromilo nejen nás, ale i celý herní průmysl, a to až do bodu, kdy ředitel studia Eidos Montreal (rebootovaný Tomb Raider) označil jejich animace za fake. Větší poctu už asi dostat nemohli. My jsme se nad demem rozplývali už v tehdejším článku, takže se k němu nebudeme vracet. 

Dnes se totiž budeme bavit o konečně pořádném traileru, který představuje jak hru, tak i její postavy a příběh. Naughty Dog po více než 15 měsících absolutního ticha konečně hru ukázalo v celé své kráse a my se tak můžeme kochat nejkrásněji vypadající hrou vůbec.

Doporučeno
The Last of Us 2 ukazuje v brutálním a krvavém traileru budoucnost hraní. Podívejte se na graficky nejpromakanější hru pod sluncem The Last of Us 2 ukazuje v brutálním a krvavém traileru budoucnost hraní. Podívejte se na graficky nejpromakanější hru pod sluncem 30. října 2017 19:10

Hry studia Naughty Dog vždy nastavují laťku, přičemž už jejich PS4 exkluzivita vypadá ve srovnání s jinými hrami, jako by byla vyvíjena na next-gen hardware. Nedokážeme si představit, co tým Neilla Druckmana (kreativní režisér obou dílů The Last of Us a Uncharted 4, viceprezident ND) dokáže na PS5.

Sony a ND ukázaly Part 2 během 3. dílu State of Play, nového formátu od PlayStation, přes který ukazují své novinky, hry, trailery a podobně. Kromě TLoU jsme se dočkali mnoha dalších zajímavých odhalení a her, ale všechno si to ukradlo právě TLoU.

The Last of Us: Part II vyjde exkluzivně na PS4 s českými titulky přesně 21. února 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse