Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2019 6:35
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Amazon představil smart prsten, sluchátka a brýle, se kterými budeš moci ovládat hlasového asistenta Alexu

TECH AMAZON
Uložit Uložené

Společnost chce, aby s námi byla Alexa neustále. Gadgety stojí dohromady stovky dolarů.

Amazon chce smart zařízení posunout opět o něco dál a má jasný cíl. Chce, aby s námi byla Alexa zcela neustále a pomáhala nám kdekoliv a kdykoliv. Společnost představila tři nové smart doplňky, prsten Echo Loop, sluchátka Echo Buds a brýle Echo Frames, píše Guardian.

Amazon novinky představil na akci v Seattlu ve středu. Za brýle zaplatíš 199,99 dolarů, jsou vybaveny reproduktory a mají také mikrofon, aby ses mohl domluvit s Alexou. Můžeš se také připojit na svůj mobil, poslouchat e-maily a zprávy. Brýle nemají displej.

Prsten bude stát 129,99 dolarů a vibruje, aby tě upozornil na důležitá oznámení. I prsten má reproduktor a mikrofon, budeš moci tedy šeptat do prstenu. Ano, zní to divně. Když si to navíc představíme, divně to zřejmě bude i vypadat.

Doporučeno
Zaměstnanec Amazonu mluvil o svých nových sluchátkách. S konkurenčními Apple AirPods v uších Zaměstnanec Amazonu mluvil o svých nových sluchátkách. S konkurenčními Apple AirPods v uších 26. září 2019 14:36

Sluchátka budou stát 119,99, resp 129,99 dolarů podle toho, kde si je zakoupíš. Mají být přímým konkurentem AirPodů. Produkty si můžeš předobjednat na stránce Amazonu, zakoupit půjdou přibližně za měsíc. Novinkou také je, že si můžeš vybrat, jaký hlas bude mít Alexa. Buď ten klasický, nebo budeš mluvit se Samuelem L Jacksonem, který zapůjčil svůj hlas. Další hlasy celebrit mají přijít příští rok.

Domů
Sdílet
Diskuse