Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 22:07
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Barber shop nabízí střih zdarma, pokud vyhraješ nad holičem ve hře FIFA 20. Pokud prohraješ, platíš dvojnásobek

NEWS FIFA
Uložit Uložené

Mladý majitel barber shopu si díky herní konzoli a své šikovnosti v hraní her vydělává ještě víc než předtím.

V anglickém městě Nottingham je skutečně ojedinělý barber shop. Ten totiž svým zákazníkům nabízí jedinečnou šanci získat kýžený sestřih zcela zdarma. Jedinou podmínkou je, že si musíš s personálem zahrát hru FIFA 20 a zápas vyhrát. Pokud však prohraješ, za svůj nový účes zaplatíš dvojnásobek.

Majitel barber shopu CSF Barbering prozradil pro portál SPORT Bible, že s touto zajímavou výzvou přišel ještě loni. Nejprve ji však aplikoval jen mezi svými kamarády. Později se však stala tak oblíbená, že ji začal nabízet i běžným zákazníkům.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CSF Barbering ✪ (@csfbarbering) on

Za posledních 16 měsíců prý už ostříhal množství výherců zcela zdarma. Prozradil však, že tato zábava pro něj není ztrátová, protože většinou zákazníky porazí. Standardní střih pro pány prý u něj stojí 9 liber. Studenty vyjde nový účes o libru méně. Nejvyhledávanějším je však střih s břitvou za téměř 15 liber.

Právě ten si vybírá většina zákazníků, která se nechá přemluvit na zápas ve hře FIFA 20. Jelikož pouze 22letý majitel přiznává, že je v ní skutečně profík, většinou si za jeden střih vydělá až 30 liber. Herní konzoli donesl do holičství poprvé zejména kvůli tomu, aby si zákazníci zkrátili čas před čekáním na ostříhání. Nyní díky ní vydělává.

Domů
Sdílet
Diskuse