Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2019 13:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co mají společného Billie Eilish a Ariana Grande? Jejich tvorbu miluje jedna z nejuznávanějších zpěvaček na planetě

HUDBA LANA DEL REY
Uložit Uložené

Lana Del Rey v rozhovoru pro New York Times ocenila, jakým způsobem přistupují k tvorbě mladé zpěvačky současnosti.

Současnému hudebnímu průmyslu v zahraničí kralují hlavně mladé zpěvačky, které velmi rychle a plnohodnotně nahradily služebně starší kolegyně vydávající novou tvorbu v méně frekventovaných intervalech.

Hlavními představitelkami jsou právě Billie Eilish a Ariana Grande, které se sice hudebně i cílovou skupinou liší, jedno však mají společné – v rozhovoru pro New York Times jejich působení ocenila Lana Del Rey.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05

34letá zkušená zpěvačka prozradila, že se jí líbí, jakým způsobem mladé zpěvačky k tvorbě přistupují a zároveň dodala, že v nich vidí i kus sebe. V případě Billie Eilish nešetřila ani superlativy a dodala, že ji dokonce miluje. Velmi se jí líbí, jak dokáže být ve svých skladbách osobní a dokázala ji odhadnout už po prvním verši.

Podobně vidí i Arianu: „Její intonace sice není tradiční, ale je velmi dobrá,“ říká Lana Del Rey a prozrazuje, že se jí v současnosti líbí každá jedna skladba z alba thank u, next. Dokonce v některých případech nerozumí ani tomu, jakým způsobem Ariana skladby zkomponovala. My však už dnes víme, že jí pomohl i alkohol.

Domů
Sdílet
Diskuse