Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. října 2019 17:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co vzkazuje STEIN27 svým nezadaným fanynkám?

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

V rámci série Refresher Backstage jsme tentokrát zavítali do pražského klubu Roxy, kde se představili interpreti pracující pod Mike Roft.

Série Refresher Backstage pokračuje – tentokrát jsme se byli podívat v pražském klubu Roxy na to, co předvedli členové brněnského Mike Roft v rámci důležité zastávky společného turné. V přeplněném klubu se nám podařilo zmapovat samotnou atmosféru, zároveň jsme se již tradičně podívali i na místo, kde se kluci na vystoupení připravovali. 

Calin, Stein27 a někteří další nám prozradili více ze zákulisí, zeptali jsme se jich taktéž i na otázky, které pravděpodobně nečekali. Vyzpovídali jsme i návštěvníky, kteří odhalili, na koho se v rámci koncertů nejvíce těšili.

Více už ale uvidíš v samotném videu. Nezapomínej, že turné kluků z Mike Roft ještě zdaleka nekončí a všechny další zastávky můžeš kontrolovat na oficiální stránce.

Doporučeno
Co poslouchá Calin, Indigo, Zbyněk Štandera nebo Yaksha? Jägermeister připravil Spotify playlist, kde zjistíš, co mají nejradši Co poslouchá Calin, Indigo, Zbyněk Štandera nebo Yaksha? Jägermeister připravil Spotify playlist, kde zjistíš, co mají nejradši 21. října 2019 14:41
Domů
Sdílet
Diskuse