Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2019 18:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Slovensko přichází světoznámý komik Louis C.K., na představení se s telefonem nedostaneš

REFRESHER
Uložit Uložené

V případě, že budeš používat během představení telefon, vyhodí tě.

Louis C.K. vystoupí 30. listopadu v Bratislavě a hned dvakrát, kvůli obrovskému zájmu diváků. Jeho show se bude konat v prostorách divadla Istropolis, kde návštěvníkům předvede stand-up show světových rozměrů. Organizátor však na oficiální události varuje účastníky, protože událost provázejí přísné podmínky účasti, na jaké není většina z nás zvyklá.

Jelikož všechny vtipy komika podléhají autorským právům, jejich šíření na videozáznamu je povoleno pouze na ověřených kanálech a s jeho povolením. Na této události bude zcela zakázáno používat smartphony, smart hodiny, fotoaparáty nebo jakékoliv jiná zařízení, která dokáží pořizovat záznam.

Při vstupu budou všechna elektronická zařízení umístěna do speciálních obalů a pokud je budeš chtít přece jen použít, musíš jít na vyhrazené místo. V případě porušení pravidel budou návštěvníci eskortováni mimo sál, informují organizátoři.

Lístky na druhou show, která se bude konat od 18:30 velmi rychle ubývají, a tak bude třeba koupit si je v předprodeji co nejdříve, pokud se budeš chtít na legendu stand-upu podívat živě.

Domů
Sdílet
Diskuse