Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 7:38
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones pokračuje seriálem House of The Dragon. Připrav se na vzestup moci rodu Targaryenů

Game of Thrones pokračuje seriálem House of The Dragon. Připrav se na vzestup moci rodu Targaryenů
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeden spin-off spadl ze stolu, druhý HBO potvrdilo.

Seriálový svět z prostředí Game of Thrones nekončí. Jak na sociálních sítích informovali tvůrci, na HBO se dostane prequel s názvem House of The Dragon, který vychází z předlohy George R. R. Martina s názvem Fire & Blood. Fanoušci tohoto univerza samozřejmě vědí, který ze slavných rodů jezdil na dracích a jejich heslem bylo „fire and blood“.

Doporučeno
Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. května 2019 19:35

Z titulu je proto jasné, že se děj spin-offu bude věnovat Targaryenům – a to ještě před událostmi Game of Thrones. Nevíme sice, jak velkou inspiraci si tvůrci vzali z předlohy, ale ve Fire & Blood se mohli čtenáři dostat například i k nechvalně známé zkáze Valýrie a následnému přesunu Targaryenů do Westerosu.

Na projektu bude spolupracovat i spisovatel George R. R. Martin a scenáristou je Ryan Condal (scénář Rampage, seriál Colony). Spolutvůrcem se stane Miguel Sapochnik. Ten se již v minulosti postaral o mnohé epizody Game of Thrones – jako například The Long Night či Battle of the Bastards. I tentokrát bude režírovat hned několik z nich.

Doporučeno
Finále Game of Thrones potvrdilo, že mnoho věcí v seriálu nemělo žádný význam Finále Game of Thrones potvrdilo, že mnoho věcí v seriálu nemělo žádný význam 20. května 2019 20:14

Oznámení přichází těsně po nemilé informaci o tom, že spin-off s Naomi Watts dostal červenou. Podle informací televize TV Line byl zmíněný projekt z důvodu neuspokojivé pilotní epizody zrušen. Obsahově nás měl seriál zavést k zrodu obávaných White Walkers.

Game of Thrones pokračuje seriálom House of The Dragons. Priprav sa na vzostup moci rodu Targaryenovcov
Game of Thrones pokračuje seriálom House of The Dragons. Priprav sa na vzostup moci rodu Targaryenovcov Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse