Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na čem byl závislý Leoš Mareš a proč si Vladimir Putin myslel, že ho chce McGregor otrávit?

REFRESHER FRESHNEWS LEOŠ MAREŠ VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Freshnews, v nichž se dozvíš vše aktuální z posledních dní.

Conor McGregor v nejnovějším rozhovoru pro ruské médium zavzpomínal na své první setkání s Vladimirem Putinem. Tehdy mu totiž daroval vůbec první láhev své vlastní značky whisky, dočkal se ale pohledu na to, jak tekutinu testují, zda není otrávená. Samozřejmě, jde o součást prezidentského protokolu, která je v případě podobných darů nezbytná. 

V nejnovějších Freshnews pro tebe máme i novinky z hudby, dozvíš se například, jak to vypadalo na show Skepty v Praze a proč prodává Hugo Toxxx své nejnovější album za čtyřnásobně vyšší cenu, než je běžné. 

Také jsme se v rámci reportáže byli podívat na obrovskou událost elektronických sportů s názvem For Games 2019, kde jsme vyzpovídali například Leoše Mareše nebo Jirku Krále. Na závěr si ještě můžeš vychutnat pár exkluzivních záběrů z londýnského představení nového projektu od Samsungu.

Doporučeno
Klára slyšela hlasy a myslela si, že je klon. Každý, kdo cítí, že má nějaký problém, by měl vyhledat pomoc, říká Klára slyšela hlasy a myslela si, že je klon. Každý, kdo cítí, že má nějaký problém, by měl vyhledat pomoc, říká 23. října 2019 15:47
Domů
Sdílet
Diskuse