Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2018 13:23
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Brutálního Spawna si zahraje Jamie Foxx!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Konečně to máme potvrzeno oficiálně. Jste spokojeni s obsazením, nebo byste si v roli titulní postavy dokázali představit někoho jiného?

Chystanému filmovému zpracování Spawna jsme se naposledy věnovali ještě koncem minulého roku, kdy nám režisér, scenárista a tvůrce samotné postavy Todd McFarlane prozradil, jakým směrem by se chtěl v příběhu vlastně vydat.

Od té doby už ale uběhla pořádně dlouhá doba a my jsme se o snímku za těch několik měsíců nedozvěděli nic nového, co by stálo za pozornost. To se však dneškem konečně mění, protože světem proběhla zpráva o obsazení titulního antagonisty.

A oficiálně se jím stává Jamie Foxx, který se nám naposledy představil v projektech jako například Baby Driver, Sleepless či The Amazing Spider-Man 2. Informace byla zveřejněna prostřednictvím fotky na twitterovém účtu produkční společnosti Blumhouse.

Na ní můžete vidět McFarlanea, Foxxe a spolu s nimi i Jasona Bluma, tedy šéfa výše zmíněné společnosti. Jste spokojeni s obsazením Jamieho, nebo byste v roli Spawna uvítali raději někoho jiného? Určitě se s námi podělte o vaše dojmy. Pokud se o filmu chcete dozvědět více, klikejte sem.

Domů
Sdílet
Diskuse