Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2017 18:34
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

4. série Black Mirror nabídne první černobílou epizodu. Postará se o ni režisér snímku 30 dní dlouhá noc a prý se dočkáme odklonu od žánru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Epizoda s názvem Metalhead také dostává svůj vlastní trailer a plakát. Netflixu už tak zbývá představit jen jednu. Dorazí spolu s ní i datum premiéry?

Během několika posledních dnů jsme mohli v souvislosti se čtvrtou sérií Black Mirror vidět ukázky pro epizody Arkangel, Crocodile, Black Museum či Hang the DJ a dnes se nám svým vlastním trailerem a plakátem představuje už i předposlední díl s názvem Metalhead. Za jeho režií stojí David Slade (30 Days of Night, seriál Hannibal) a výkonná producentka Annabel Jones prozradila pouze tolik, že se v něm dočkáme výraznějšího žánrového odklonu. Navíc půjde o úplně první epizodu, která bude kompletně černobílá. Co se hereckého obsazení týká, zahrají si například Maxine Peake, Jake Davies i Clint Dyer. Pro více informací o čtvrté sérii klikejte sem.

4. série Black Mirror nabídne první černobílou epizodu. Postará se o ni režisér snímku 30 dní dlouhá noc a prý se dočkáme odklonu od žánru
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse