Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2017 15:50
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Daenerys mění strategii boje a k Winterfellu přichází další návštěvník. 4. díl Game of Thrones bude dle ukázky opět stupňovat tempo

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Enough with the clever plans!

Pozor, spoilery! Daenerys měla na začátku sedmé série mnoho mocných spojenců, ale během tří částí stihla prakticky o všechny přijít. I proto v upoutávce k nové části prohlašuje, že dosud nastavená strategie se musí jednoznačně změnit. Co si pod tím ale máme představit? Potáhne se všemi svými silami na King's Landing? Nebo jen jednoduše přejde k jinému, ale stále mírnějšímu plánu B? Oproti slábnoucí Matce draků ale získává naopak Cersei s pomocí finanční podpory Iron bank jasnou výhodu.

Možná právě díky těmto změnám se brzy rod Targaryenů oficiálně spojí se severem, aby mohli společně nejprve porazit Lannistery a následně připravit království na obranu proti White Walkers. Na závěr upoutávky si mohlo pozorné oko diváka před Winterfellem všimnout i dalšího příchozího návštěvníka a tentokrát půjde samozřejmě o Aryu. Myslíte, že na sever táhla jen kvůli Jonovi a po zjištění, že se její nevlastní bratr nachází na Dragonstone, poputuje zase dál? Byla by velká škoda, aby vycvičený zabiják, jakým je nyní Arya, jen nečinně seděl v hradě. A myslím, že by to k její povaze ani vůbec nesedělo.


Domů
Sdílet
Diskuse