Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2017 21:28
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Režisérka Fifty Shades of Grey lituje, že se k natáčení filmu nechala přemluvit. Spolupráce se spisovatelkou předlohy byla údajně otřesná

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jaké rozdíly mezi těmito dvěma ženami během natáčení panovaly?

Pokud by měla Sam Taylor-Johnson, režisérka kritizovaného Fifty Shades of Grey, možnost vrátit se do minulosti, určitě by nabídku na natáčení odmítla. Sam nedávno hovořila s novináři z The Sunday Times o spoustě věcí, například o jejím manželství, rakovině či o zmiňovaném Fifty Shades of Grey. Snímek se sice stal úspěšným, co se výdělku týče, ale režisérka s výsledkem nebyla vůbec spokojená. Vysloveně před novináři prohlásila, že pokud by měla možnost vrátit čas, určitě by si tím nechtěla znovu projít. Největší problém vidí v samotné spisovatelce knižní předlohy, E. L. James.

Režisérka se k tématu vyjádřila následovně: „Dvě odlišné vize. Její verze proti té mé a podotýkám, že byly od sebe diametrálně odlišné. Každá scéna byla bojem. Bylo to těžké. Přirovnala bych to k brodění se do kopce přes mazlavý asfalt (smůlu).“ Dále k spisovatelce řekla, že její vizí bylo natočit film, jaký očekávají čtenáři. Ale režisérka chtěla jít zcela opačnou cestou a zkusit kromě vyhovění fanouškům i vytvoření čehosi nového a nečekaného. Sam sice s filmem být spokojená nemusí, ale pravda je taková, že celosvětově vydělal 571 milionů dolarů, což je, řekněme si na rovinu, docela slušný výdělek.

Režisérka Fifty Shades of Grey lituje, že se k natáčení filmu nechala přemluvit. Spolupráce se spisovatelkou předlohy byla údajně otřesná
Zdroj: Universal Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse