Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2017 16:09
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Druhá série Stranger Things bude o dost hororovější a nabídne nám hlubší pohled do nitra hlavních postav

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dětské hvězdy hororového seriálu se v rozhovoru rozpovídaly o tom, jak bude další série vypadat.

Vysoce očekávaná druhá série seriálu Stranger Things vyjde už na konci letošního roku a jak se vyjádřil Finn Wolfhard, herec Mika Wheelera, druhá série bude mnohem hororovější, než ta první. Dětské hvězdy seriálu, konkrétně Millie Bobby Brown (Eleven), Wolfhard, Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) a Noah Schnapp (Will) se zúčastnily interview s časopisem People a prozradily nám pár novinek ohledně nadcházející sezóny. 

Finn Wolfhard konkrétně řekl:

„Myslím, že tahle série bude daleko temnější. Mnohem hororovější. Myslím, že se lidem bude líbit ještě více než ta první. Objeví se výzvy, kterým budou muset postavy čelit. A ty budou skutečně znepokojující.“ 

Gaten Matarazzo (Dustin) se rozhovořil o něco podrobněji:

„Na téhle sérii je skvělé, že dostanete hlubší pohled do nitra každé z postav. Uvidíte mnohem více z jejich životů, jak se vyrovnávají s tím, co se děje... myslím, že všichni mají tak trochu nabourané emoce. Cítí se osaměle, protože jejich nejlepší kamarád Will je zpátky, ale už se jako nejlepší kamarád nechová. Je jiný.“ 

Druhá série bude mít premiéru letos na Halloween (31. října - október) a odehrávat se bude rok po návratu Will domů. Bude se zdát, že se vše vrátilo zpět do normálu, jenže zlo skrývající se u městečka Hawkins jen čeká, až se bude moci opět objevit. V druhé sezóně opět uvidíme herce jako Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton a Matthew Modine. Z nováčků to pak budou Sadie Sink (Unbreakable Kimmy Schmidt), Dacre Montgomery (Power Rangers), Brett Gelman (The Other Guys), Linnea Berthelsen, Sean Astin (The Goonies) a Paul Reiser (Aliens). Těšíte se na druhou, hororovější sérii? Kam se podle vás děj posune? 

Druhá série Stranger Things bude o dost hororovější a nabídne nám hlubší pohled do nitra hlavních postav
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse